undefined Recepten van Frank Fol de Groentenkokundefined undefined Groenten zoals je ze wilt eten undefined Extra speciale recepten, voor een kleine meerprijs
Met het Specials weekmenu eet je heerlijk veel groenten, regelmatig peulvruchten, noten, zaden en kruiden. We wisselen af met eieren, zuivel, kaas, vlees, vleesvervangers en af en toe vis. Deze speciale gerechten zijn samengesteld door
undefined
Elk gerecht is samengesteld door onze chefs en voedingsexperts en klopt langs alle kanten. Je weet precies hoeveel kilocalorieundefinedn, koolhydraten, vetten, eiwitten, vezels en zout je binnenkrijgt. Net als welke allergenen er in elk gerecht zitten.undefined
We volgen de seizoenen en kopen zoveel mogelijk in bij Nederlandse en Belgische boeren en producenten. Bij ons vind je geen asperges uit Chili of kiwiundefined s uit Nieuw-Zeeland. We hebben een uitgebreid netwerk van biologische boeren en leveranciers in Europa en bij de inkoop van elk ingrediundefinednt gaan we bewust voor een duurzame keuze. Onze ingrediundefinednten zijn 100% biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen en chemische bestrijdingsmiddelen. Binnen het biologische keurmerk zijn slechts 48 (natuurlijke) E-nummers toegestaan ten opzichte van 900 E-nummers in niet-biologische voedingsmiddelen. En dat proef je!
Kies uit 25 wekelijks wisselende gerechten
Elke week selecteren wij een ruime selectie gerechten die passen bij jouw eetwensen. Kies zelf wat je lekker vind! Wil je het aantal gerechten of personen aanpassen? Dat kan elke week undefinedn zelfs per gerecht. Zo stel je zelf het weekmenu samen dat helemaal aansluit bij jouw persoonlijke doelen, leefstijlen en allergenen. Your wish is our command!
undefined
Kies voor online of geprinte receptkaarten
Wij gaan voor duurzaam en raden je aan alles online te bekijken. Liever een receptkaart in de hand? Geen probleem, vink dit aan in je account.
undefined
Betaling
Je eerste box kun je na betaling niet meer wijzigen. Daarna loopt je betaling automatisch aan de hand van de door jou ingeplande leveringen.
Wat je eet heeft een grote impact op je eigen gezondheid, maar ook op de gezondheid van onze planeet. We houden het graag eerlijk en transparant. We vinden het belangrijk dat jij weet wie er achter onze heerlijke producten zit, maar ook wat de impact van deze producten is op mens, dier en planeet.undefined
Duurzaamheid
We gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmaterialen. Onze gerechten zijn per maaltijd handig in een recyclebare papieren zak verpakt. De ingrediundefinednten worden zoveel mogelijk op maat verpakt zodat de voedselverspilling minimaal is. Ekomenu heeft een eigen verpakkingslijn voor pasta, (risotto)rijst, couscous, quinoa, noten, peulvruchten en specerijen. Daar waar mogelijk kiezen we voor afbreekbaar plastic. Omdat niet elke gemeente op dezelfde manier plastic en afbreekbaar plastic verwerkt en recycleert, gebruiken we beiden. Soms krijg je bepaalde ingrediundefinednten (zoals bepaalde verse kruiden) in een plastic zakje. Dit lijkt onnodig, maar vaak is dit een duurzamere keuze omdat de ingrediundefinednten langer vers blijven en je uiteindelijk minder voedsel weggooit.