Pel en snipper de ui. Was de bleekselderij en snijd in halve maantjes. Was de tomaat en snijd in blokjes.
Verwarm de bonen in een pan en voeg de ui, bleekselderij en tomatenblokjes toe. Breng verder op smaak met koriander, (chili)peper en zout. Laat dit 10 minuten rustig stoven met de deksel op de pan op een middelhoog vuur.
Verwarm intussen de volkoren wraps in een droge koekenpan, totdat ze lichtbruin kleuren.
Schep de vulling op de wraps en rol of vouw ze dicht. Doe ze in een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover. Verwarm nog 10 minuten in de voorverwarmde oven totdat de kaas gesmolten is. Garneer eventueel met extra koriander.
TIPDe wraps zijn ook erg lekker met mais.
II
Mmm, tortilla wraps op het menu! We vullen de wraps onder andere met rode kidneybonen. Kidneybonen zijn erg gezond. Naast dat ze veel vezels en eiwitten bevatten, zijn ze ook een goede bron van verschillende vitaminen en mineralen. Houd je van pittig? Voeg dan nog wat chilipeper toe aan het gerecht.