Verse ravioli met een groentesaus

Verse ravioli met een groentesaus champignons en cherrytomaatjes

| 568 kcal
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Reviews

Nog geen reviews
Lekker snel, 9 maanden, Seizoen, Gezin, Afvallen, Variatie, Vegetarisch
Lactose
Ei
Melk
Mosterd
Tarwe
Gluten

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 1 st Knoflookteen
  • 250 g Verse ravioliHerkomst: bioverde
  • 2 st Rode uiHerkomst: Greenorganics
  • 5 g Verse basilicumHerkomst: Forc
  • 70 g GroentespreadHerkomst: Allos
  • 250 g CherrytomaatjesHerkomst: balcon de nijar
  • 250 g KastanjechampignonsHerkomst: Udea

Zelf toevoegen

  • 1 el Bakolie

Meet hoe goed je eet

Voorbereiding (20 min)

Klik regel om deze af te strepen
  1. Pel en snipper de ui en knoflook. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Was de cherrytomaatjes en halveer ze.
  2. Verhit olie in een bakpan en bak de ui, knoflook en champignons circa 5 minuten.
  3. Voeg de groentesaus, cherrytomaatjes en de helft van de basilicum toe aan de pan en bak nog 2 minuten mee.
  4. Breng intussen water met een snuf zout aan de kook voor de ravioli. Kook in 3 minuten gaar en giet het water af (doe een beetje pasta kookvocht bij de saus).
  5. Serveer de verse ravioli met de groentesaus. Garneer met de overgebleven basilicum.
TIPOok lekker met Parmezaanse kaas!

II

Vandaag op het menu: verse ravioli met een overheerlijke vulling. Voor de pastasaus gebruiken we een basis van ‘Farm Vegetables’. Een heerlijke groentemix met maar liefst 64% biologische groente. Een echte smaakmaker.

Voedingswaarden

(Per portie)
Energie568 kcal
Koolhydraten57 g
Suiker10 g
Vet26 g
Verzadigd vet5 g
Eiwit22 g
Vezels10 g
Zout2 g

Allergenen informatie

Lactose
Ei
Melk
Mosterd
Tarwe
Gluten