Tandoory currysoep met wortellinten Chinese kool en radijsjes
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Reviews
star_outlinestar_outlinestar_outlinestar_outlinestar_outline
starstarstarstarstar
info_outline Nog geen reviews
Koolhydraatbewust, Ketogeen, Glutenvrij, Lactosevrij, Afvallen
Biologische ingrediënten
1 pers.2 pers.3 pers.4 pers. - 0.5 st Chinese koolHerkomst: Pure origine
- 0.5 st Groentebouillontablet (GV)
- 1 bosje RadijsHerkomst: Be-leaf
- 80 g Indiase tandoori currypastaHerkomst: amaizin
- 200 ml Kokosmelk
- 1 st UiHerkomst: TVA Organics
Zelf toevoegen
- 1 el Olijfolie extra vierge
- 500 ml Water
Voorbereiding (25 min)
Klik regel om deze af te strepen- Pel en snipper de ui. Schrap of schaaf de wortels in slierten. Was en snijd de Chinese kool in stukken en de radijs in plakjes.w
- Verhit bakolie in een soeppan en bak de ui en wortellinten 2 minuten op een hoog vuur. Voeg de currypasta en kokosmelk toe, verkruimel het groentebouillontablet erboven en voeg het water toe. Roer door elkaar. Zet het vuur laag en laat rustig pruttelen.
- Voeg vervolgens de rijst en Chinese kool toe aan de currysoep.
- Heb je een glutenallergie? Spoel de noten af onder de kraan om eventuele sporen van gluten te verwijderen. Serveer de soep in een kom en maak af met de radijsplakjes en cashewnoten.
TIPVoeg nog wat chilipeper toe voor meer pit.
II
Wanneer je weinig tijd hebt om te koken of geen zin hebt om lang in de keuken te staan, is een soep een ideaal recept. Je doet alle ingrediënten bij elkaar in de pan met water en laat dit pruttelen tot het klaar is. Lekker, makkelijk én voedzaam!Voedingswaarden
(Per portie)Allergenen informatie