Was (of schil) de bleekselderij en snijd in halve maantjes. Was de tomaat en snijd in blokjes. Was de spinazie en laat uitlekken in een vergiet.
Verwarm de kidneybonen met chilisaus in een pan en voeg de bleekselderij en tomatenblokjes toe. Laat dit 10 minuten rustig stoven met de deksel op de pan op een middelhoog vuur. Voeg de laatste minuut de spinazie toe en verwarm mee.
Verwarm intussen de volkoren wraps in een droge koekenpan, totdat ze lichtbruin kleuren.
Schep de vulling op de wraps en vouw of rol ze dicht. Doe ze in een ovenschaal en garneer met geraspte vegan kaas. Verwarm nog 10 minuten in de voorverwarmde oven totdat de kaas gesmolten is.
TIPOok lekker met mais en verse koriander.
II
Mmm, volkoren tortilla wraps op het menu! We vullen de wraps onder andere met kidneybonen. Kidneybonen zijn erg gezond. Naast dat ze veel vezels en eiwitten bevatten, zijn ze ook een goede bron van verschillende vitaminen en mineralen. De chilisaus van de kidneybonen, is lekker pittig en geeft veel smaak aan dit gerecht. Houd je niet zo van pit, voeg dan niet alle saus toe aan het gerecht. Of verdun het met gewone tomatensaus.