Was de bleekselderij en snijd in halve maantjes. Was de tomaat en snijd in klein. Was de spinazie en laat goed uitlekken in een vergiet. Spoel de kidneybonen in een zeef onder de kraan.
Verwarm de kidneybonen met de tomatenpuree in een pan en voeg de bleekselderij en tomatenblokjes toe. Laat dit 10 minuten afgedekt stoven op een middelhoog vuur. Voeg de laatste minuut de spinazie toe en verwarm mee. Voeg eventueel een scheutje water toe.
Verwarm intussen de volkoren wraps in een droge bakpan, totdat ze lichtbruin kleuren.
Schep de vulling op de wraps en vouw of rol ze dicht. Doe ze in een ovenschaal en garneer met de vegan geraspte kaas. Verwarm nog 10 minuten in de voorverwarmde oven totdat de vegan kaas gesmolten is.
TIPOok lekker met mais en verse koriander.
II
Mmm, tortilla wraps op het menu! We vullen de wraps onder andere met rode kidneybonen. Kidneybonen zijn erg gezond. Naast dat ze veel vezels en eiwitten bevatten, zijn ze ook een goede bron van verschillende vitaminen en mineralen. Houd je van pittig? Voeg dan nog wat chilipeper toe aan het gerecht.