wallpaper

Orzo met paddenstoelen en boerenkool

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Reviews

Nog geen reviews

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 1 st Knoflookteen
  • 150 g OrzoHerkomst: La Bio Idea
  • 100 g Blauwschimmelkaas - oudHerkomst: bastiaansen koe
  • 1 st UiHerkomst: TVA Organics
  • 200 g BoerenkoolHerkomst: Solid
  • 200 g KastanjechampignonsHerkomst: Udea

Zelf toevoegen

  • snufje Zout en peper
  • 2 el Olijfolie

Meet hoe goed je eet

Voorbereiding (30 min)

Klik regel om deze af te strepen
  1. Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
  3. Borstel de kastanje champignons schoon en snijd in plakjes.
  4. Verwarm een sauspan met de olijfolie. Fruit de ui en de knoflook 2 minuten.
  5. Voeg de kastanjechampignons toe en bak 4 minuten op hoog vuur mee.
  6. Was ondertussen de boerenkool, ris de boerenkool van de nerf en hak heel fijn. Voeg de boerenkool toe en bak nog 2 minuten.
  7. Verbrokkel de blauwe kaas en laat smelten. Breng op smaak met zout en peper.
  8. Meng de orzo door de boerenkool en serveer direct.
TIP

II

Voedingswaarden

(Per portie)

Allergenen informatie