Orzo met paddenstoelen en boerenkool
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Reviews
star_outlinestar_outlinestar_outlinestar_outlinestar_outline
starstarstarstarstar
info_outline Nog geen reviews
Biologische ingrediënten
1 pers.2 pers.3 pers.4 pers. - 1 st Knoflookteen
- 150 g OrzoHerkomst: La Bio Idea
- 100 g Blauwschimmelkaas - oudHerkomst: bastiaansen koe
- 1 st UiHerkomst: TVA Organics
- 200 g BoerenkoolHerkomst: Solid
- 200 g KastanjechampignonsHerkomst: Udea
Zelf toevoegen
- snufje Zout en peper
- 2 el Olijfolie
Voorbereiding (30 min)
Klik regel om deze af te strepen- Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel de ui en knoflook en snipper fijn.
- Borstel de kastanje champignons schoon en snijd in plakjes.
- Verwarm een sauspan met de olijfolie. Fruit de ui en de knoflook 2 minuten.
- Voeg de kastanjechampignons toe en bak 4 minuten op hoog vuur mee.
- Was ondertussen de boerenkool, ris de boerenkool van de nerf en hak heel fijn. Voeg de boerenkool toe en bak nog 2 minuten.
- Verbrokkel de blauwe kaas en laat smelten. Breng op smaak met zout en peper.
- Meng de orzo door de boerenkool en serveer direct.
TIP
II
Voedingswaarden
(Per portie)Allergenen informatie