wallpaper

Macaroni pesto rosso met radijs rauwkost

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Reviews

Nog geen reviews
Vegan, Gezin, Vegetarisch, Lactosevrij, 9 maanden, Variatie, Lekker snel

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 170 g Volkoren macaroniHerkomst: ekomenu maatwerk 170 g
  • 150 g Radijs rauwkostHerkomst: udea snijderij
  • 70 g Pesto rossoHerkomst: la bio idea
  • 2 st UiHerkomst: TVA Organics

Zelf toevoegen

  • snufje Zout en peper
  • 1 el Bakolie

Meet hoe goed je eet

Voorbereiding (20 min)

Klik regel om deze af te strepen
  1. Breng water aan de kook voor de macaroni. Kook de pasta 7 minuten. Giet daarna het water af en vang een beetje kookvocht op.
  2. Pel de uien en snijd in halve ringen. Was de tomaten en snijd in stukjes. Verhit bakolie in een pan en bak de uien aan. Voeg de tomatenstukjes en pesto rosso toe. Laat dit 10 minuten sudderen op een laag vuur en voeg eventueel wat kookvocht toe. Voeg de laatste minuut de macaroni toe en warm even mee.
  3. Serveer de macaroni pesto rosso met ernaast de radijs rauwkost.
TIPLekker met een handje rucola sla en verse basilicum.

II

Deze macaroni pesto rosso is super makkelijk en staat binnen 20 minuten al op tafel! Ideaal na een drukke dag. De zongedroogde tomaten in de pesto rosso maken dit gerecht lekker smaakvol! Wil je nog meer smaak toevoegen? Doe er dan nog een beetje verse basilicum doorheen! Je waant je meteen in Italië.

Voedingswaarden

(Per portie)

Allergenen informatie