Gemengde vis met broccoli

Gemengde vis met broccoli in kokos-currysaus

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Reviews

Nog geen reviews
Lactosevrij, Seizoen, Variatie, Eiwitrijk, Lekker snel, Glutenvrij, Gezin, 9 maanden
Vis
Paprika

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 200 g Gemengde vis
  • 1 st Rode paprikaHerkomst: Solid
  • 1 st BroccoliHerkomst: lukassen
  • 130 g Volkoren basmatirijstHerkomst: IDorganics
  • 25 g CurrypastaHerkomst: Onoff Spices
  • 200 ml Kokosmelk

Zelf toevoegen

  • 100 ml Water
  • 1 el Bakolie
  • snufje Zout en peper

Meet hoe goed je eet

Voorbereiding (30 min)

Klik regel om deze af te strepen
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Was de broccoli en snijd de roosjes van de stronk en de stronk in blokjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne reepjes. Snijd de gemengde vis nog wat kleiner. Meng de vis met de groenten en doe alles in een ovenschaal.
  3. Meng de kokosmelk met de currypasta en een scheutje water, schenk in de ovenschaal. Dek de schaal af (met folie) en bak in circa 20 minuten gaar.
  4. Breng intussen water aan de kook voor de volkoren basmatirijst. Spoel de rijst in een zeef onder de kraan en kook in 20 minuten gaar. Giet het water af.
  5. Serveer de rijst met de heerlijk geurende viscurry.
TIPWil je de oven niet gebruiken? Maak de curry dan in een ruime braadpan.

II

Onze Thaise currypasta is aromatisch en lekker pittig. De pasta is goed te combineren met alle soorten vlees en vis en met veel soorten groenten. In combinatie met kokosmelk zet je in een handomdraai een overheerlijke curry op tafel met authentiek Thaise smaken. Tip: de groene curry is erg pittig. Doe beetje bij beetje de currypasta bij het gerecht totdat je de smaak goed vindt.

Voedingswaarden

(Per portie)

Allergenen informatie

Vis
Paprika