wallpaper

Gebakken tartaar met palmkool en linzen

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Reviews

Nog geen reviews

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 150 g Linzen
  • 2 st RomatomaatHerkomst: Lukassen
  • 250 g Rundertartaar
  • 200 g Palmkool - cavolo neroHerkomst: Oegema
  • 1 st UiHerkomst: TVA Organics

Zelf toevoegen

  • 0.5 el Komijnpoeder
  • 0.5 el Gemalen koriander
  • 3 el Olijfolie

Meet hoe goed je eet

Voorbereiding (0 min)

Klik regel om deze af te strepen
  1. Breng een pan ruim water aan de kook.
  2. Kook de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Was ondertussen de tomaat, snijd in blokjes.
  4. Pel de ui en snipper fijn. Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie en fruit de ui 2 minuten.
  5. Voeg de linzen toe met de koriander, komijnpoeder, zout en peper.
  6. Voeg de tomaat toe, bak 2 minuten.
  7. Was ondertussen de palmkool, snijd de middenkern eruit en snijd het blad in smalle reepjes. Voeg toe aan de linzen en laat de palmkool slinken.
  8. Verhit ondertussen een koekenpan met de rest van de olijfolie en bak de tartaartjes aan beide zijden 3 minuten. Bestrooi met zout en peper.
  9. Serveer de linzenschotel met het tartaartje.
TIP

II

Voedingswaarden

(Per portie)

Allergenen informatie