Pasta

Met seitan en romige saus

  • 30 MINUTEN
  • 2 PORTIES

Levering 20 - 24 oktober

Biologische Ingrediënten
170 g biologische Volkoren penne
1 st biologische Ui
1 st biologische Knoflookteen
1 st biologische Romatomaat
250 g biologische Champignons
3 stengels biologische Bleekselderij
100 g biologische Teriyaki protein tops

Zelf toevoegen
1 el Bakolie
Zout en peper naar smaak

Allergenen
Bevat gluten (tarwe), selderij en soja.

Vandaag serveren we lekkere biologische volkoren Penne met een romige saus van de Teriyaki protein tops. Daar voegen we flink wat groenten bij. We zijn deze keer gegaan voor champignons, romatomaten en bleekselderij. Et voilà, deze voedzame maaltijd is klaar. Een kind kan de was doen " Sanne van Rooij - Living the Green Life.

Bereidingswijze
1. Breng een pan met water aan de kook. Voeg de volkoren penne toe aan de pan, zet dan het vuur laag en laat de pasta 7 minuten koken. Giet daarna het water af.
2. Pel en snijd de ui en knoflook. Verwarm bakolie in een grote koekenpan en bak de ui en knoflook 5 minuten. 
3. Was en snijd ondertussen de romatomaten, champignons en bleekselderij klein. Voeg deze toe in de pan. Bak het geheel 8 minuten tot de bleekselderij beetgaar is. Bak de teriyaki protein tops de laatste 3 minuten mee.
4. Schep de penne in de koekenpan, hussel alles door elkaar en breng op smaak met zout en peper.  

TIP
Houd je niet van de knapperige bite van bleekselderij? Kook deze dan 5 minuten voordat je hem bij de andere ingrediënten doet. 

Voedingswaarde
521 kcal/ 77 g koolhydraten/ 15 g vet/ 17 g eiwit/ 7 g vezels

  Laden...