STAP OVER OP EKOMENU

Voel jij je wel lekker? Ekomenu is de gezonde maaltijdbox met heerlijke recepten en 100% biologische ingrediënten. Niet iedereen is hetzelfde en daarom maken we wekelijks 8 verschillende menu’s. Zodat jij zelf kan kiezen, of ontdekken, welk eetpatroon bij jou past. Gebruik de couponcode: IKSTAPDIRECTOVER! en wij sturen jou per post een €20,- Ekoplaza waardebon toe!

✔ Voor hetzelfde geld eet je 100% biologisch
✔ In 30 minuten op tafel
✔ Je zit nergens aan vast
✔ Speciale gezonde menu's
✔ Afhalen bij Ekoplaza & landelijk thuisbezorgen
 


 

Heb jij een maaltijdbox?


Ekomenu is voor jou een volwaardig alternatief. Ekomenu biedt heerlijke recepten uit zowel de internationale als Nederlandse keuken. Alle gerechten zijn in 30 minuten te bereiden.

Recepten
Ekomenu maakt wel 17 recepten per week, meer dan andere maaltijdbox-aanbieders. Alles wordt getest, gekookt, geproefd en gefotografeerd door ons eigen chefs Marjolein de Vlaam en Sanne van Rooij, samen met diëtisten.

Menu's
Ekomenu heeft een grote keuze aan boxen. We noemen ze menu’s want een box is geen doel op zich. Het is onze wens zo nauw mogelijk aan te sluiten bij de leefstijlen, eetpatronen en diëten van consumentengroepen.

Flexibel lidmaatschap
Deze werkt op een herkenbare manier als bij Hello Fresh. Je kan kiezen voor eenmalige losse boxen of voor een flexibel lidmaatschap. Je zit bij Ekomenu niet vast aan een minimum aantal boxen. En als je liever losse boxen bestelt, zonder flexibel lidmaatschap, kan dit ook.

Prijzen

Hoe duur is Ekomenu?
Ekomenu is er vanaf 39 euro. De prijzen zijn hetzelfde als van Hello Fresh of andere niet-biologische maaltijdboxen. Het Familie menu van Ekomenu is zelfs 10 euro goedkoper. Ekomenu is er al vanaf €3,69 per maaltijd.

Hoe dit kan? Ekomenu koopt direct bij de bron in, samen met Ekoplaza. Zo schakelen we allerlei tussenschakels in de keten uit en sparen we kosten.

Wij berekenen wekelijks de indicatiewaarde van onze boxen volgens de methode van de Consumentenbond. Bij een 2 persoons 3 maaltijden menu van Ekomenu bedraagt deze 34 euro (waarde producten Ekoplaza) ten opzichte van 25 euro bij andere maaltijdboxen gemiddeld. Natuurlijk kosten de maatwerkverpakkingen en de recepten ook wat.


Waardering?

Hoe wordt Ekomenu beoordeeld?
De klanten geven Ekomenu gemiddeld een rapportcijfer 8. Het hoogst scoren de kwaliteit en versheid van de producten, de compleetheid van de box en de recepten. De belangrijkste redenen om voor Ekomenu te kiezen zijn de inspiratie, variatie, gezondheid en het feit dat Ekomenu 100% biologisch is maar niet duurder.

Rapportcijfers van andere boxen hebben we niet maar wel het aantal sterren op Facebook en feedback-cijfers:

Facebook score:
- Ekomenu: 4,9
- Mathijs Maaltijdbox: 4,7
- De Krat: 4,5
- HelloFresh: niet zichtbaar
- Marley Spoon: niet zichtbaar

Feedback cijfers:
- Hello Fresh 7,4 (Trustpilot)
- Marley Spoon 6,3 (Foodboxwijzer)
- Mathijs Maaltijdbox 7,1 (Foodboxwijzer)
- Ekomenu 8,4 (Feedback Company)

Biologisch?

Welke maaltijdboxen zijn biologisch?Actievoorwaarden

Heb jij een maaltijdbox?
Stap dan direct over op Ekomenu en ontvang per post een Ekoplaza tegoedbon t.w.v. €20,-. Gebruik de volgende couponcode: IKSTAPDIRECTOVER! en neem deel aan deze actie.
- Deze code is geldig bij het bestellen van je eerste Ekomenu.
- De code geldt niet bij een eenmalige proefbox. (alleen bij een flexibel lidmaatschap)
- Je dient minimaal 2 boxen af te nemen bij het deelnemen aan deze actie
- Looptijd actie 19/04/17- 01/06/17.
- Aan het einde van deze actie sturen wij jou een enquete toe hoe je 'overstap' is bevallen.

Heb je verder nog vragen?
Stuur dan een mailtje naar info@ekomenu.nl  .        
  Laden...