Het flexibele EKOMENU–lidmaatschap

Jouw EKOMENU-lidmaatschap is flexibel. Het lidmaatschap kan elk moment gepauzeerd worden, via jouw EKOMENU-account of via onze klantenservice.
Vind je iedere week een box te veel? Onze klantenservice kan instellen dat je de box bijvoorbeeld om de week krijgt, of eens per maand. Zo hoef je dat niet steeds zelf aan te passen in je persoonlijke account.
Inloggen in jouw EKOMENU-account kan via MIJN ACCOUNT. In deze beschermde omgeving heb je toegang tot al jouw persoonlijke gegevens en bestellingen en kun je zelf gemakkelijk je bestellingen aanpassen en pauzeren.
Wij hebben tijd nodig om jouw producten te bestellen en de boxen in te pakken, daarom is het belangrijk dat je uiterlijk maandag je gegevens aanpast of pauzeringen invoegt. We kunnen alleen de wijzigingen meenemen voor de volgende week, die tot en met maandag zijn ingevoerd. Vergeet niet om te controleren of jouw wijzigingen zijn opgeslagen. Meer informatie over het beheren van jouw persoonlijke online account vind je hier.
De EKOMENU box waarmee je thuis geleverd wordt via PostNL wordt bij aflevering ontzegeld. De maaltijdzakken worden aan jou overhandigd en de box gaat direct mee terug en wordt opnieuw gebruikt. Er is dus geen sprake van een kartonnen verpakking die bij jou achter blijft.
Kies je voor het afhalen bij een van de EKOPLAZA afhaalpunten, dan zitten de maaltijdzakken in een krat. Die krat kun je tegen statiegeld van 5 euro meenemen naar huis. Maar je kan ook de losse maaltijdzakken meenemen en de krat in de winkel laten.
Verdere verpakkingen proberen we tot een minimum te beperken. Alleen wanneer het echt noodzakelijk is voor de versheid van een product gebruiken we plastic verpakkingen. Omdat het verspillen van voedsel een nog veel grotere belasting is voor het milieu, hebben wij gekozen voor het portioneren van de inhoud van de EKOMENU box. Zo hoef jij niets weg te gooien en voorkomen we samen een heleboel voedselverspilling.
Jouw EKOMENU-lidmaatschap opzeggen kan uiteraard ook. Opzeggen en pauzeren van het abonnement kan via je online account. Als je een abonnement met ons afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het abonnement te herroepen. Deze tijd gaat lopen vanaf ontvangst van de eerste EKOMENU Box. Binnen de termijn van 14 dagen kun je op elk moment herroepen. Als je er zeker van wilt zijn dat je direct geen EKOMENU Box meer ontvangt, zorg dan dat je 48 uur vóór maandag herroept. EKOMENU bestelt de ingredienten namelijk altijd op maandag. Doe je dat niet, dan is de EKOMENU Box al besteld en ontvang je deze nog eenmalig en betaal je daar ook voor. De herroeping zal dan onmiddellijk daarna in werking treden. Wil je meer informatie over het herroepingsrecht of wil je het modelformulier voor herroeping downloaden, klik dan hier.
Heb je hier nog vragen over? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden je vragen graag!
  Laden...