Bestel voor 18
december.
OP = OP

De kerstbox van Ekomenu 2022

Wil jij deze Kerstmis een heerlijk 4-gangen kerstdiner eten zonder dat je maar ergens over na hoeft te denken? Ekomenu heeft dit jaar al het werk voor jou gedaan! Eet je mee? Bestel dan nu onze speciale kerstbox. Kies uit één van de twee menu’s (of een combinatie) en ontvang op 23 december de duurzaamste kerstbox boordevol met de beste biologische ingrediënten inclusief recepten bij jou thuis.

Je ontvangt van tevoren per e-mail het stappenplan om jouw kerstdiner klaar te maken. Sta je liever niet de hele tijd in de keuken met Kerstmis? Geen probleem. Je kunt het Ekomenu kerstdiner grotendeels de dag ervoor al klaarmaken. Zo kun jij alle tijd aan tafel doorbrengen met je geliefden. En dat is toch wat we willen met de kerstdagen. Samen met jou onze wereld een stukje beter maken. De kerstbox is te bestellen via onze website en verkrijgbaar voor 2, 4, 6 of 8 personen.

Het lekkerste kerstdiner van Nederland en België

Duurzaam kerstmenu voor een goede prijs

Bij Ekomenu zit duurzaamheid in ons DNA, daar kun je altijd van op aan. We kiezen het liefst voor groenten uit het seizoen, lokale producten en uiteraard voor 100% biologische boeren en producenten. Biologische ingrediënten smaken niet alleen het lekkerst, maar zijn ook het fijnst voor de natuur. Dat is goed voor iedereen én voor jouw portemonnee, want we leveren altijd 100% biologisch. De prijs van onze kerstbox? Hetzelfde als een niet-biologische kerstbox. Dat is pas duurzaam!

Receptenteam van deze kerstbox

Het receptenteam is druk in de weer geweest. Marjolein, Frank, Isa en Freya hebben dit jaar hun lekkerste combinaties uit de kast gehaald om het beste kerstmenu voor jou te maken. De smaken zijn fantastisch en de ingrediënten heerlijk en intens. We hebben ook rekening gehouden met verschillende bereidingen en een leuke twist om het net nog iets specialer te maken. Wij wensen jou, namens het hele Ekomenu team, fijne en heerlijke feestdagen toe!