Gluten-lactosevrij menu

Wil je graag wekelijks gluten- en lactosevrij eten? Het Gluten-lactosevrij menu bevat alles wat je nodig hebt voor 3 avondmaaltijden. Volop groenten, 3-sterren vlees, af en toe vis, en altijd een vegetarisch gerecht. De ingrediënten zijn vers en 100% biologisch. De ingrediënten zijn gluten- en lactosevrij.
Bezorging: gratis

* Verplichte velden

€ 42,00

Vanaf € 42,00

Waarom EKOMENU

✔ In 30 minuten op tafel
✔ Flexibel lidmaatschap
✔ Per maaltijd alles handig in één zak
✔ 100% biologisch

Recepten

Vorige week

Deze week

Volgende week

Productbeschrijving

De maaltijdbox bevat alles wat je nodig hebt voor 3 maaltijden:
1 gerecht met vlees
1 gerecht met vlees of vis
1 volwaardig vegetarisch gerecht
Klik hier voor een overzicht van alle gluten-lactosevrije recepten.

Richtlijnen

De maaltijden bevatten gemiddeld 500-700 kilocalorieën per persoon.

Elk gerecht is apart verpakt in een maaltijdzak en heeft een receptenkaart met duidelijke uitleg, ingrediënten, voedingswaarde, allergenen, leuke wetenwaardigheden en tips.
Plantaardig: 200-250 gram groenten, regelmatig peulvruchten en af en toe noten, vleesvervangers, kruiden.
Eiwitten: vlees, vis of een vleesvervanger zonder gluten of lactose.
Koolhydraten: glutenvrije pasta’s, aardappels, peulvruchten, rijstproducten, etc.

Alle producten zijn gluten-lactosevrij. We raden aan om alle niet-verpakte producten grondig te wassen om eventuele sporen te verwijderen.

Bereidingstijd

Gemiddeld binnen 30 minuten op tafel; je bent iets langer bezig als je nog niet zo ervaren bent in de keuken of als je geen keukenmachine hebt.

Herkomst

De ingrediënten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van Nederland. We hebben een uitgebreid netwerk van boeren en leveranciers in Nederland en de rest van Europa. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch. Daardoor bevatten ze geen kunstmatige toevoegingen. Binnen het biologische keurmerk zijn slechts 48 (natuurlijke) E-nummers toegestaan ten opzichte van 900 E-nummers in niet-biologische voedingsmiddelen. De biologische landbouw werkt zonder chemische bestrijdingsmiddelen waardoor de producten puur en schoon zijn.

Verpakking

We gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmaterialen. Onze maaltijdzakken zitten in duurzame boxen die vele malen gebruikt kunnen worden. EKOMENU werkt niet met eenmalige kartonnen boxen. De producten worden zoveel mogelijk op maat verpakt zodat er weinig wordt verspild.

  Laden...